Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 http://www.compusa.com/products/product_in...5805#checkstore pytanie: mam okazje sby mi ta karte kolega przywiozl ... utargowal ja do 380 usd... co w przeliceniu daje ~1500 zl.. oplaca mi sie ? NIe mam doswiadczenia z ati... co to za dystrybucja? czyzby oryginalna ati ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Tak oryginalna i Tak opłaca sie w porownaniu do krajowych cen tego produktu. Ps. Oryginalnego ATI juz w europie nie kupisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 a wydajnosc oryginalnych w stosunku do innych ? glupie pytanie ale z ati nie mialem nic wspolnego nigdy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jakbym tylko mial pieniadze to bym to bral. Cena troche nizsza niz g 4 ti 4600 a wydajnosc wyzsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A co zrobisz jak karta Ci padnie?? Zawieziesz ja do serwisu w USA ?? No chyba ze ma gwarancje miedzynarodowa ( np jak zegarki SWATCH). Tez mialem okazje sprowadzic cos z usa ale perspektywa mozliwej awarii jest porazajaca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 moj kolega mieska naprzeciw tego sklepu... co prawda dlugo bym czekaql na gwarancje ale ... zawsze juz jest jakas mozliwosc.. Raczej zakladam bezawaryjnosc... w koncu to ATI... Ma byc przetestowana ostro przed wyjazdem do polski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...