cinos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 próbował ktos zapakowac do desktopowej płyty(n.p Abit IC7) Intela Centrino ? tez ma 478 nóżek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 bądz pierwszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 chyba Intel będzie pierwszy ;) , czytajac info gdzies, doczytałem ze Pentium V ma byc oparty na niektorych bonusach z Pentium III i bez architektury NetBurst... ma to byc takie Centrino dla desktopów skoro Centrino ma sporego kopa majac 1.4GHz to lepiej nie myslec co będzie jak będzie to cos mialo 2.2GHz... Intel znow zmądrzał, z tym ze za późno :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 i naszym kosztem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ja i tak za wczesniej niz za 1.5 - 2 lata nie zmienie :) dojde do 3.85-4GHz i mi styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...