Skocz do zawartości
Marcin5611

Gdzie w Łodzi kupić Radiatory BGA ??

Rekomendowane odpowiedzi

CZy ktoś wie gdzie w łodzi mozna kupic takie radiatorki Radiatory BGA RAM Freezer http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=892

Ewentualnie inne BGA :?

Sorry za głupi temat ale nie lubie kupowac przez neta i chciałem na miejscu w łodzi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie taniej byloby sie przejsc po jakis komuteowych tam maja jakies stare radiatory(kore zapewne jak sie uzbiera wiecej to wyrzucaja) bys wzial ich troche i samemu porobil mialbys jescze satysfaksje

ja ostatnio znalazlem 4 radiatory od wr4 byly im nie potrzebne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

youseek w ideale wczoraj byłem ale hm.... nie ta cena za te radiatorki:)

Juz zamowiłem w angeli freezery i teraz zostaje mi tylko czekac:)

Imo mam warażenie ze w łodzi sklepy komputerowe są słabo zaopatrzone, nie mowiąc o tym ze kręcą jak idzie:)

Jak by ktos znał jakis fajny sklep w łodzi z duzym wyborem chłodzenia(wentyle,radiatorki itd.) to mógł by dać info:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez prosilbym o info. a ideal jest dobry z takiego powodu ze jak masz cos na gwarancje to oni sie nie szczypia tylko daja nowy od razu. tak mialem jak kupilem bude chiefa tam, i traf chcial ze przelacznik byl przestawiony (!) na 115V, nie zauwazylem tego.. oczywiscie zasilacz poszedl sie kochac, wiec udaje glupa i ide do nich, mowie ze nie dziala nie wiem czemu. dostalem takiego samego ale z dwoma wiatrakami, bo z jednym nie mieli ;P bez doplaty, bez zbednego gadania :) dobry sklep!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi