Nyny Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ludzie prosze o pomoc bo juz niewiem co robic. Od dluzszego czasu, co jakis czas przy wylaczaniu komputera pojawia mi sie blue screen z bledem STOP: 0x86427532. Nic nie pomaga w usuniecie tego bledu. Ustawilem wszystko na domysle taktowanie, reinstalowalem windowsa i nic. Czyzby to byla wina pamieci? Jesli tak to jak mam je reklamowac znajac zycie w serwisie powiedza mi ze pamieci sa sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=35246 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 z tego wynika ze przyczyna jest panda antivirus:D ja tez go wlasnie posiadam rozumiem ze mam to odinstalowac w pizdu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jak miałem Me i miałem antywirusa to co miesiąc blue screen i formacik. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...