MC_GasioR Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zakupiłem niedawno MSI GF4Ti 4600 no i mam kilka pytanek odnośnie tej karty. Mianowicie: - jak sprawdzić czy karta rzeczywiście to MSI (kupowałem na allegro), na radiatorze napisane jest tylko nVidia (choć ten zawsze mógł być zmieniony), pamięci Samsung 2,8ns czyli standard. Karta nie posiada TV-OUT. - Jakie są najlepsze (czyt. najwydajniesze) sterowniki i skad je można sciągnąć ?? - Jakie programiki byście polecali do jej podkręcania i czy opłaca się inwestować w blok wodny (koszt ponad 100zł czyli tyle co passywny zalman) - zależy mi na ciszy. Chodzi o to czy w ogóle coś da się z niej wycisnąć. Jwżeli zakładałbym blok to jaki polecacie ?? Na procka chcę kupić X3M z MCS'a, a mam pompke HAILEA 6520 (1000l/h) - więc nie wiem czy da rade, bo opór znaczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 poszukaj gdzies w necie zdjec jakis Ti od MSI na ogol producent nei zmienia pcb tego samego modelu karty jesli nei ma potrzeby co do sterownikow to musisz sam sprawdzic u sibie, nei ma jakis twardych regul ja podkrecan geeforce tweekerem, riva tunerem i nvhard page`m :) wszystkie mozna pobrac z www.guru3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Może spróbuj porównać z tym http://www.msi-polska.pl/program/products/...5&MODEL=MS-8900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...