jinos Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam Posiadam ten tuner i mam z nim kilka problemow, z ktorymi potrzebuje troche pomocy. Po 1: Na sterownikach jakie dostalem w pudelku w ogole nie moge znalezc zadnych kanalow czy to na Cable czy tez Antena. Kiedy zainstalowalem najnowsze sterowniki lapie mi wszystkie kanaly i ogolnie bylo by dobrze gdyby nie fakt iz wszystko strasznie muli. Kanaly przelaczaja sie co jakies 5-6sec i nawet kiedy nie robie tego pilotem kiedy klikne na przycisk zmiany kanalu nie moge wowczas nic robic :/ Po 2: Dzwiek slychac i niby wszystko jest ok, ale w tle cos strasznie "swidruje", tak ze po dluzszym ogladaniu staje sie to nieznosne! tuner jest na chipsecie - Conexant cx23883 standard wizji - PAL DK/BG; SECAM; NTSC Jestem pewien, ze moze to chodzic lepiej tylko nie wiem co mogl bym z tym zrobic... Czy ktos mogl by mi pomoc? Moze ktos spotkal sie z podobnym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam Posiadam ten tuner i mam z nim kilka problemow, z ktorymi potrzebuje troche pomocy. Po 1: Na sterownikach jakie dostalem w pudelku w ogole nie moge znalezc zadnych kanalow czy to na Cable czy tez Antena. Kiedy zainstalowalem najnowsze sterowniki lapie mi wszystkie kanaly i ogolnie bylo by dobrze gdyby nie fakt iz wszystko strasznie muli. Kanaly przelaczaja sie co jakies 5-6sec i nawet kiedy nie robie tego pilotem kiedy klikne na przycisk zmiany kanalu nie moge wowczas nic robic :/ Po 2: Dzwiek slychac i niby wszystko jest ok, ale w tle cos strasznie "swidruje", tak ze po dluzszym ogladaniu staje sie to nieznosne! tuner jest na chipsecie - Conexant cx23883 standard wizji - PAL DK/BG; SECAM; NTSC Jestem pewien, ze moze to chodzic lepiej tylko nie wiem co mogl bym z tym zrobic... Czy ktos mogl by mi pomoc? Moze ktos spotkal sie z podobnym problem? u mnie ten sam problem z nowymi sterownikami z netu najlepiej dzialaja moje z plyty chcesz moge ci przeslac :D jak cos wal na priva :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinos Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hmm... ale to sa pewnie takie same jakie ja mialem na plycie :/ a na nich w ogole nie lapie kanalow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...