Skocz do zawartości
dziungwaj

"Hydrolamina"

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to sie nada żeby dolac do WC. Jest to biały płyn . Ojciec pracuje w kotłowni , dodaja tego plynu żeby nie zarastał kocioł . czy moge to dolac zamiast copalu :?: ile tego wlać do ukladu :?:

Na baniaku nie pisało jak to sie rozrabia. szukałem goglem ale nic ciekawego nie znalazłem . czy ktos sie z takim czyms spotkał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tego nie przetestuje bo już mam w układzie 100ml spirytusu do tego dzisiaj dodałem 30ml tej hydrolaminy no nie wiem co to z tego wyjdzie :D :D :D :D pożyjemy zobaczymy. Moge komuś to przesłac do wypróbowania , jakby to było dobre to moge tego środka zalatwić i to nawet sporo , u ojca w pracy stoi to w zbiornikach 30l . :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja do swojego WC wlalem 100ml tej hydrolaminy

:D jest to srodek w kolorze mlecznym i od razu po wlaniu do wc woda mi zmetniala i weze zrobily sie po jakims czasie zielonkawe, wczesniej po secie spirytusu wsio bylo ok , a teraz mam problemy z zalanczaniem pompki- podejrzewam ze jakis farfocel siedzi , jak dolewalem ta hydrolamine to na górze byla taka plebka nie zobaczylem tego i wlalem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: noi teraz mam bardzo duzy problem z odpaleniem pompki - do momentu kiedy znajde troche wolnego czasu pompki nie wlanczam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi