Skocz do zawartości
wilu133

kxproject asio i dvix???

Rekomendowane odpowiedzi

Uporalem sie z instalacja kaxproject + asio + foo efekt przerosl mnie calkowicie dopiero odkrylem co potrafi moj zestawik:)Jesli chodzi o DVD jest równiez ok tzn karta deokduje dd i jest lux. Jednak jesli chodzi o filmy zapisane w formacie divx to owszem jest dzwiek 5.1 ale co z tego jak w kazdym kanale jest ten sam sygnal.AC3 oczywiscie mam.Jak ustawic aby w divx dzialal dolbyprologic2.Na wczesniejszych sterach creativa wlaczalem cmss i problem byl z glowy.A tu nie moge sam dac rady dlatego pytam.

pozdrawiam

wilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze jesli divix ma dzwiek zakodowany w ac3 no tno nie ma problemu tylko mi chodzi o to ze jesli ma normalna sciezke tsreo to w starych sterach creativa byla funkcja cmss i dzieki niej taki film mial dzwiek zblizony do tego z ac3 np.dialogi tylko w centralnym.Pyta, czy w kxach tez jest taka funkcja???

wilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze jesli divix ma dzwiek zakodowany w ac3 no tno nie ma problemu tylko mi chodzi o to ze jesli ma normalna sciezke tsreo to w starych sterach creativa byla funkcja cmss i dzieki niej taki film mial dzwiek zblizony do tego z ac3 np.dialogi tylko w centralnym.Pyta, czy w kxach tez jest taka funkcja???

wilu

Jest i masz kanal centralny zawsze , w dsp we wtyczce surrounder ustaw sobie 5.1 /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi