fllanker Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 witam mam w domu wlasnei taki monioterk na probe i mam kilka pytan w zwiazku najlepiej do uzytkownikow tego monitora np. nie wiem dlaczego gdy podloncze go do zasilania pokazuje sie na ekranie kolorowy kwadracik (self test) tak jak by monitor nie byl podlonczony do kompa a jest i druga sprawa czy wy tez macie serie pstrykniec przy wlanczaniu monitora i przy kazdej zamianie rozdzielczosci bo nie wiem ale u kumpla na takim samym monitorku ale na kineskopie trinitrona nie ma nic takiego ani tego okienka na poczatku ani nei ma takich pstrykniec - hm moze trafilem na jakies felerny egzemparz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Co prawda mam inny model, ale pstrykanie przy zmianach rozdzielczości to norma. Co do self testu też wyświetla mi się gdy nie ma sygnału, kineskop trinitron. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ale wogole jak wlanczam sasilanie ale nie odpale jeszcze kompa to i tak zawsze jest ten self test obojetnie czy jest jest podpiety do VGA czy nie nawet jak podczas pracy np windowsa ustawie zeby np po 10 min sie wylanczal to tez oikazuje sie to okienko nie podoba mi siie to i nigdy czego takiego nei widzialem zeby na podlonczonym monitorze do VGA pokazywal sie komunikat taki sam jak przy odlonczonym SZLAK MNIE JUZ TRAFIA !! bo dopiero co go kupilem a wczesniej mialem samsunga ktory piszczal te skosnookie dupki co to produkuja zaczynaja mnie jzu wkurzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ale wogole jak wlanczam sasilanie ale nie odpale jeszcze kompa to i tak zawsze jest ten self test obojetnie czy jest jest podpiety do VGA czy niemam to samo nawet jak podczas pracy np windowsa ustawie zeby np po 10 min sie wylanczal to tez oikazuje sie to okienkotego u mnie nie ma, ustawienie wyłączenia monitora powoduje przejście w stan czywania, ekran się wygasza, mryga pomarańczowa lampka nie podoba mi siie to i nigdy czego takiego nei widzialem zeby na podlonczonym monitorze do VGA pokazywal sie komunikat taki sam jak przy odlonczonymczy system poprawnie rozpoznał Ci monitor ? próbowałeś instalować sterowniki monitora ? http://www.maginnovision.com/download.htm SZLAK MNIE JUZ TRAFIA !! bo dopiero co go kupilem a wczesniej mialem samsunga ktory piszczal te skosnookie dupki co to produkuja zaczynaja mnie jzu wkurzac:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...