Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 No zesz mnie zaraz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a strzeli . W topicu o D3 co chwile musze zaznaczac opcje "Sledz odpowiedzi w temacie bo inaczej" nie dostaje odpowiedzi na maila :/ Boze juz mnie rece bola od tego a w dodatku forum sie tak pieknie slimaczy . Juz probowalem zminiac konta mailowe ale nic to nie daje . Na neo ogolnie byla porazka , potem onet , teraz mam ze strefy i co chwila gubie watek :/ Wy tez tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Dzisiaj i jutro nie odpowiadamy za prace serwera... :( Na weekend mam nadzieje wszystko wroci do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ok dzieki za szybki odzew bo juz myslalem ze to tylko ja mam jakies zwidy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...