Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 mam pytanie jak sie pozbyc bad sektorow na dysku sprawdzanie spojnosci danych w win2k pokazuje ze mam ok 4mb w uszkodzonych sektorach dodam ze wczesniej mialem magistrale pci 40 (teraz odkrecilem cpu bo zaczely sie problemy z agp) robilem format c: /u (przy tej magstrali) ale to nic niedalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Proponuje low level formating Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 mam pytanie jak sie pozbyc bad sektorow na dysku sprawdzanie spojnosci danych w win2k pokazuje ze mam ok 4mb w uszkodzonych sektorach dodam ze wczesniej mialem magistrale pci 40 (teraz odkrecilem cpu bo zaczely sie problemy z agp) robilem format c: /u (przy tej magstrali) ale to nic niedalo Zagladnij tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 obawiam sie low format może nic tu nie dać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...