Czarek_p Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Siema. Mam plyte glowna, z wbudowana karta dzwiekowa ( ta sma co w podpisie) i mam zwykla na PCI SB. W windzie nie wychodzi z tej 2 zaden dzwiek. Czy wylaczenie w biosie wbudowanaj (z przelozeniem mini jacka włącznie) rozwiaze problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 To podstawa wyłączyć w biosie zintegrowany dzwięk przy 2 kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Tylko tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ano tak. Plus stery ofkoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Sa na swoim miejscu. Spox. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 MarcinX z moje doświadczenie wynika że spokojnie moznamieć 2 karty dzwiekowe zainstalowane i trzeba w panelu sterowania wybrać która ma być aktywna Czarek_p wyłacz jednak te sieciówke onboard (dla pewności) co do sterów do XPek ma stery do SB (mógłbyś jednak napisać dokładnie jaką masz karte) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Tak. Tyle że jeżeli odpalasz kartę dodaną,lepiej wyłączyć zintegrowany dzwięk w biosie. Kilkakrotnie spotkałem się z tym że AC97 wyłączone tylko przez menadżer urządzeń powodowało konflikty. Xp ma sterowniki pod 5.1 ale tylko podstawowe,zapewniające minimum komfortu. Bez Media Center,recodera,kontroli EAX itp. To zapewniają tylko sterowniki Creative i Kx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...