Celek15 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam mam do was pytanie jak sciagnac radiator z procesora bo za chiny nie moge tego zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Normalnie, w zaleznosci od radiatora odpinasz zaczepy, zalezy jaki to radiator, no chyba ze masz na klej przyklejony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 No ja mam na zaczepy boxowy i w ogole nie moge go odpiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 bylo chyba z 038472564059872436509831475603497561razy jak masz na paste to normalnie - odczepiasz i juz jak masz na klej to albo bawisz sie zyletką ( probujesz 'odroic' radiator od chipsetu albo jeszcze wkladasz do woreczka i zamrazarki - wtedy klej twardnieje i sie kruszy - ale POSZUKAJ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...