fenriz Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Od kilku tygodni strasznie sie laguje strona (szczególnie odnosniki z odpowiedziami bo do głównej mam przez pare sekund 90kB/s :twisted: sprawdzałem -zadne przekłamanie i to na łączu 64 kbit/s :lol: :lol: )natomiast odnsniki strasznie długo sie ładują i zakładanie nowego topicu to zdarza sie ze kilka razy napisałem to samo :lol: :lol: ) Sorry za zawracanie gitarki panow adminów ,ale nie wiem czy to wina mojego łącza czy przeciazonego TWEAka. Acha czasem sa błedy typu Service temporary unavailable lub phpbb critical error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 remont serwera czy cuś .. buło szukaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Wina jest przeciążenia , po godzinach szczytu ( około północy) forum działa idealnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ja tyż to mam... nieraz jest tak że pisze jedna wiadomość a do bazy laduja się 3... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...