GreeN_DG Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak wy uwazacie ping 100 jako dobry do gry np w q3 to zycze powodzenia przeciw 90 procentom graczy ktorzy maja ping 30-50 :P Jak ktos ma ping 100 a ja np 35 to kazdy mecz 1:1 konczy sie nudnym wynikiem typu 50:-1 Na neo 128 sredni ping wynosi 45-55 a jak macie wyzszy to znaczy ze wasza centrala jest przeciazona bo dla neo 128 wyznaczane sa najnizsze priorytety I jeszcze jedno: ping pingowi nie rowny i koles na laczu typu polpak z pingiem nawet 80 szybciej zabije (staja na przeciw siebie nie ruszaja sie i zaczynaja w siebie strzelac ) kolesia na neo128 ktory bedzie mial ping 50... eee tam.. wystawie ci zawodnika który biedzie miał ping 120 a Ty 30 i zmiecie Cię ostro.. ping do 120 jest grywalny i tylko troche wpływa na jakość gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A ja sobie dzisiaj gralem z pingiem 250-999 (tak, problemy z netem :() w q3 i mialem 2x mniej punktow niz zawodnik na pierwszy miejscu (dokladniej mowiac ja mialem 28). Jak widac nie kazdy meczy konczy sie wynikiem 50:-1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak wy uwazacie ping 100 jako dobry do gry np w q3 to zycze powodzenia przeciw 90 procentom graczy ktorzy maja ping 30-50 :P Jak ktos ma ping 100 a ja np 35 to kazdy mecz 1:1 konczy sie nudnym wynikiem typu 50:-1 Na neo 128 sredni ping wynosi 45-55 a jak macie wyzszy to znaczy ze wasza centrala jest przeciazona bo dla neo 128 wyznaczane sa najnizsze priorytety I jeszcze jedno: ping pingowi nie rowny i koles na laczu typu polpak z pingiem nawet 80 szybciej zabije (staja na przeciw siebie nie ruszaja sie i zaczynaja w siebie strzelac ) kolesia na neo128 ktory bedzie mial ping 50... eee tam.. wystawie ci zawodnika który biedzie miał ping 120 a Ty 30 i zmiecie Cię ostro.. ping do 120 jest grywalny i tylko troche wpływa na jakość gry. Niemasz pojecia jak gram wiec po co to wogole piszesz Od 3 lat nie przegralem z nikim kto by mial ping 80 a ja 35... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na SDI gralem w q3 spokojnie z pingiem 48-50 jezeli serwer (czyli to co po drugiej stronie, nie zalezne od mojego SDI) byl wporzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...