nieumiem_podkrecic_durona Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 moj kumpel ma xp i neo+ po jakis 20 minutach pracowania w internecie wywala blad zarzadzania energia i wylaczal sie komputer po minucie, kiedy ja mialem XP to mialem taki sam problem jest na to jakas rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 offtopic: popros adminow o zmiane nicka, jestem pewien ze nie tylko mnie wkurza ze dzieki twojemu nickowi kolumna z nickami zajmuje bardzo duzo miejsca a nazwa topicow dzieki temu rozchodzi sie do kilku linijek :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 j.w strasznie mi sie forum rozjezdza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 blaster?? czy przypadkiem to nie ten virusik...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 !a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Wyłacz opcje która pozwala zwalniać energie z kontlorera USB. Jest to w menedżerze urządzeń. Pisze to w intrukcji dołaczonej do neo+;P. Jak to nie pomożę Ci to dzwoń na infolinie. Wyłacz opcje która pozwala zwalniać energie z kontlorera USB. Jest to w menedżerze urządzeń. Pisze to w intrukcji dołaczonej do neo+;P. Jak to nie pomożę Ci to dzwoń na infolinie. Wyłacz opcje która pozwala zwalniać energie z USB. Jest to w menedżerze urządzeń->kontlorery uniwersalnej szregowej magistarli->główny kontlorer USB i właczac opcje zezwalaj komputerowi na wyłacznie tego..... Pisze to w intrukcji dołaczonej do neo+;P!. Jak to nie pomoże to dzwoń na infolinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jezeli masz Sagema 800, ktory jest bardzo pradozerny, podlacz go jako jedyne urzadzenie do usb. Ja musialem dokupic dodatkowy kontroler usb specjalnie dla tego modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...