Marjusek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam taki problem wpisałem 5 razy zle kod blokady i wyswietla mi napis ze wpisano 5 razy bledny kod. odblokowanie za 5 min. czekam te 5 min. i nic nie moge wpisywac ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 wylancz telefon i nie wlanczaj blokady jak nie znasz kodu, jak narazie system tools na 6600 i na sx1 nie dziala na przywrucenie ustawien, spruboj sflasowac telefon przez kabel usb wgryajac najnowszy soft, pl to chyba fw12, powinno wtedy ustawic standardowy 12345. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlo_dy Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 RoKFor - widze ze nie czytasz za uwaznie na KF o SX1 ;> Najnowszy fw do sx1 z pl menu to fw14 a z ang. menu fw16 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 KF :D napisalem chyba ;) tak czesto wychodzi nowa wersia ze juz stracilem rachobe... teraz tylko pytanie czy Marjusek ma kabelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...