fisherix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Cześć W morde jeża, wczoraj przekładałem wiatrak w inne miejsce w obudowie i odłączyłem na chwile z wtyka w mobo, zamontowałem na nowym miejscu podłączyłem, pochodził 1s i przestał, pomyślałem, że coś nie tak ze stykiem(skręcony kabelek) ale to nie to. Raczej zwararcia nie było(przynajmniej nie poczułem) Podłączyłem bezpośrednio do molexa i o dziwo chodzi. No to sprawdziłem miernikiem napięcie na wtyczce wiatraka mobo, pokazał coś koło 5v , to samo uczyniłem z molexem 12 cośtam, w morde jeża, coś sie na asusiku spaliło :?: :?: :?: Jak to naprawić :?: sprawdzałem na nowym wentylu i to samo :x Płyta asus a7n8x del 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 to jak :?: na gwarancje z tym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A nie przekładałeś czasem kabelków we wtyczce wiatraczka? Wygląda na to że spalił Ci się układzik odpowiedzialny za zasialanie gniazd wentylatorków. Jak sprawdzałeś z nowym wentylem i nie działa to oddawaj na gwarę. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 z tego co słyszałem to nie wolno przekładać kabelków podczas pracy sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...