Aleks. Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Witam!! Mam taki oto problem...w czerwcu kupiłem monitor LG Flatron 774FT, w którym po czasie ok. 5 min. od właczenia obraz przesuwa się w dół, po czym powraca na swoje miejsce, dopasowuje się idealnie do krawędzi monitora i tak już zostaje!! Jednakże niepokoi mnie to co się z tym monitorem dzieje po włączeniu (może ktoś wie, ma lub miał podobny problem). Jak myślicie czy powinienem się z tym udać bezpośrednio do serwisu czy może zostawic go w sklepie w którym kupiłem i pozwolić aby oni się z nim wozili po serwisach?!!? A może te modele już tak mają?! Proszę o pomoc..... :cry: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nie masz co wieźć do sklepu. Gwarancja na monitory LG jest gwarancją zewnętrzną producenta. Sprzęt należy dostarczyć do jednego z autoryzowanych punktów serwisowych. A teraz o tym przesunięciu ekranu. Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Monitory maja jakiś swój czas stabilizacji obrazu. W końcu zaleca się aby jakichkolwiek zmian w OSD odnośnie obrazu dokonywać po około 30 minutach od włączenia monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks. Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No tak....ale np. po restarcie kompa gdy na monitorze pojawi się obraz ten zaczyna wszystko od początku...to już chyba nie jest normalne?!!? :( Może jest w nim uszkodzony jakiś rezystor...a może w ogóle to padaka!! hmmm sam już nie wiem, co o tym sądzić i czy warto w ogóle go wieźdz do seriwsu :( Napiszcie co sądzicie...a może ktoś się zna na elektronice i wie o co w tym chodzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks. Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jest 17 września 2004r. dokładnie 11'ście dni temu monitor "poszedł z dymem"....bliżej na ten temat w topicku o wdzięcznym tytule "Uwaga na LG !!" Zapraszam i polecam conajmniej śmieszną i osobliwą lekturkę.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...