Spentany Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 hi folks! chcialem sobie podkrecic swoje stare voodoo i tu pytanie czym? potrzebny mi jakis prosty programi do oc v3 ktory dzial pod win2000 i moze jakas instrukcja howto coby czegos nie spieprzyc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 dla v3 jest mnostwo tweakerow, mimo wszystko mozesz podkrecac powerstripem, zainstaluj go, kliknij prawym na jego trayowej ikonce wybierz profile wydajności->konfiguracja(to dla wersji polskiej) albo Performance Profiles->Configuration(angielska wersja)... teraz masz w oknie ktore sie otworzy dwa suwaki, jeden dla rdzenia graficznego, drugi dla pamieci...tylko nie przesadz z podkrecaniem...v3 na domyslnych zegarach ma tak goracy radiator ze mozna sie oparzyc... napierw wrzuc tam jakis wiatraczek a potem OC powodzenia CTD PS powerstripa mozesz scignac ze strony producenta http://www.entechtaiwan.com/ lub z FTP jakiegos serwisu o kompach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ok thz! dodatkowe chlodzenie bedzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Cytat hi folks! chcialem sobie podkrecic swoje stare voodoo i tu pytanie czym? potrzebny mi jakis prosty programi do oc v3 ktory dzial pod win2000 i moze jakas instrukcja howto coby czegos nie spieprzyc :] Do normalnych sterów jest zakładka (trzeba zaciągnąc osobno) 3dfx Overclock - według mnie działa najlepiej! Ta karta to najlepszy egzemplarz do overclockingu. U mnie po zmianie (solidnej) chłodzenia i mnóstwie radiatorów chodziła nawet 143@190, a i to nie był szczyt. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...