ratHUNTER Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 witam jestem nieszczesliwym posiadaczem w/w karty i pewnie jeszcze dlugo tak pozostanie. jest to typowy geforce2 gts ze stajni asusa.szperajac w necie znalazlem opis jak zrobic z niego quadro. caly patent polega na przelutowaniu dwoch rezystorow w inne miejsca R121->R122 i R123->R124. niestety, ogladając pcb karty nie znalazłem takowych... czy ktos moze pomóc ? z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a softquadro do łapy to nie łaska ;) na to samo wyjdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratHUNTER Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ehm, no ja wiem tyle, że jakiś czas temu jak się bawiłem softquadro pod xp to się niebieskim ekranek kończyło. wolałbym mieć tak, żeby od razu wykrywał quadro i po sprawie... gwarancja przeca już się skończyła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 wlasnie dlatego poleciłem softquaro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratHUNTER Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 beeee, zrobilem softquadro z poziomu rivy i mi sie stercie skaszanily - nie ma dostepu do zaawansowanych. ja chce hardware quadro !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratHUNTER Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 gdzie są te pierniczone rezystory ?! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...