Gość DaMcio Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a więc... mam problem : D ha! a to nowość mianowicie :| zdjęcie radiatora z karty FIC 9500 PRo cholera nie wiem budaprenem chyba jest przyklejona :? a więc pytanie nr.1 Można to ... ek hem letko szarpnąć tzn. nie powinno wyrwać chipsetu nr.2 Pasta ... jaka dobra nie dorga a w sam raz :) nr.3 Jak i czym nałożyć paste (zakładam że palce i patyczki do uszu odpadają :) ) nr.4 Chce wstawić to http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=846 więc jakie radiatorki dać na pamięć ? nr.5 ewentualnie gdyby zostało troszke kleju po starym radiatorze ... czym go zczyścić nr.6 zapomniałem :| plizz help mi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ad.1 Szarpnięcie odradzam :) Lepiej wloązyć karte do zamrażarki w woreczku foliowym i po jakimś czasie wyjąc i podwarzać radiator :) Ad.2 Arctic Ceramiqe :) (chbya tak się pisze :lol: ) Ad.3 Patyczki do uszu mogą być, ja tak nakładam :) Ad.4 Poszukaj na allegro sa takie fajne aluminiowe lub Revolteca o wysokości 15mm (będziesz musiał troche zmodyfikowac je ) Ad.5 Patyczkiem do uszu :) Ad.6 Ja tymbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 "Lepiej wloązyć karte do zamrażarki w woreczku foliowym i po jakimś czasie wyjąc i podwarzać radiator" - mam nadzieje że to nie był żart poza tym ... WIELKIE DZIĘKI ! :) już wiem że po nr nie stawia się kropki :D HA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...