Lukash Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Trudno w temacie napisac o co chodzi a rzecz jest nastepujaca mam w moich dokumentach rozne rzeczy takie jak tapety czy save z gry, i tam dzieje sie cos smiesznego pliki znikaja i sie pojawiaja raz np. sa save do gier raz ich nie ma, wchodze do gry chce odpalic ostatnio zapisana a tu okazuje sie ze nie ma pliku po chwili za 5 minut znowu właczam juz jest.....cos dziwnego raz jest folder z moimi tapetami raz go nie ma. macie pojecie o co chodzi bo ja nie prosze o pomoc.......?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jaki windows??? Myśle, że to wirus albo inne badziewie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 uzyj mocy antywirusa (np. http://www.hbedv.com/en/) i opcjonalnie ad-aware zeby pozbyc sie juz wszytskich syfow, innej mozliwej przyczyny nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukash Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 mam kasperskiego i ad-aware ale nic nie pomaga?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A on go znalazł i niemoże usunąć, czy nic niepokazuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...