mat_zab Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak w temacie dorzuce BluOrba,sprzedam całość za jakieś 370zł najlepiej osobie z Rzeszowa jest to wersja BOX czyli sterowniki kabel i pudełko mój adres to: mat_zab@poczta.onet.pl[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 a po co za duzo kasy masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Tyle to kosztuje nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Gdzie??????????? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Tyle to kosztuje nowa No nie nowa przynajmniej u mnie (w "Polsce B" :x ) kosztuje w granicach 500 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 http://www.pcprojekt.pl/ i co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 no rzeczywiscie tyle to kosztuje nowa!!! PS. ja bym nie bral prolinka ze wsgladu na to ze mam Monitor 19 cali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak w temacie dorzuce BluOrba,sprzedam całość za jakieś 370zł najlepiej osobie z Rzeszowa jest to wersja BOX czyli sterowniki kabel i pudełko mój adres to: mat_zab@poczta.onet.pl[/b]CO JEST MOCNIEJSZE GF 2 TI CZY GF 2 GTS PRO? PILNIE PROSZE4 O ODPOWIEDZ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak w temacie dorzuce BluOrba,sprzedam całość za jakieś 370zł najlepiej osobie z Rzeszowa jest to wersja BOX czyli sterowniki kabel i pudełko mój adres to: mat_zab@poczta.onet.pl[/b]CO JEST MOCNIEJSZE GF 2 TI CZY GF 2 GTS PRO? PILNIE PROSZE4 O ODPOWIEDZ. GF2ti jest mocniejsza (250/400)A gts pro chyba jest taktowany 200/400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwaa Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 qw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak w temacie dorzuce BluOrba,sprzedam całość za jakieś 370zł najlepiej osobie z Rzeszowa jest to wersja BOX czyli sterowniki kabel i pudełko mój adres to: mat_zab@poczta.onet.pl[/b]Zgadza sie, nowa kosztuje 370zl www.pcprojekt.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jak ktoś chce to sprzedam mu taką za 320 zł :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...