Kaźmirz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam Mam abita NF7 South Bridge jest ostro ciepły, chciąłbym załozyc jakis radiator. Co proponujecie? Postanowiłem nie bawic sie w jakies kołki itd(nawet otworów nie ma na SB, wiec ciezko byłoby zamocowac radiator) i chce zastosowac tasme termoprzewodzącą. Zerknijcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29249742 Powiedzcie ile wogóle tasma kosztuje i ile sie jej nakleja bo jeszcze nie miałęm z nią doczynienia :oops: a moze macie lepszy pomysł jak schłodzic SB? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zalman NB32J. W zestawie masz wszystko łącznie z instrukcją obsługi. Koszt około 25zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam Też nabyłem tą taśmę i muszę przyznac że jest okej. Zastosowałem ją pod radiatorki karty pamięci, spisuje się nieżle (dobrze przewodzi ciepło) Ile kosztuje ? Nie wiem, bo nigdzie się niespotkałem z taką taśmą poza aukcją, ale myślę że ta cena nie jest majątkiem za 40 cm zważywszy że jak narazie zużyłem 10 cm na umocowanie 8 radiatorków na kości pamięci BGA ( 12mmx12mm ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 TUTAJ jest najlepszy sposob chlodzenia SB. Koszt 6zl. PS. Zalman tez jest dobry, ale.... no właśnie jest jedno ale. Przy zamontowanym na karte grafiki VGA Silencerze zwyczajnie nie zmiesci sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 dzieki za opdowiedzi:)) wlasnie silencera chcialbym na radka założyc, a powiedzcie mi czym chłodzicie procki? ja mam wiatrak z boxa na bartku 2500+ i na 3200+chodzi:] heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...