Barbicha Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja wybralem PAL bo taki mam Tv <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> tylko to obsluzy :( ale z tego co sie orientuje to NTSC jest lepszy jezeki twoj Tv to obluguje to wybiez jego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja wybralem PAL bo taki mam Tv <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> tylko to obsluzy :( ale z tego co sie orientuje to NTSC jest lepszy jezeki twoj Tv to obluguje to wybiez jego. A widzisz ja tez wybralem na pocztaku PAL, bo wiem ze w domu narazie nie ma telewizorka NTSC, tylko myslalem ze moze PAL- M PAL 60 albo cos, ale skoro piszez ze tylko PAL to w porzadku. Jakbys mogl to napisz jeszcze czy masz zaznaczone opcje CRT ON i TV ON, mam nadzieje ze bedzie to moje ostatnie pytanie. Acha niesety moje pamieci sa 4ns, wiec maja blizej do Gibabyta niz do His, to dobrz i to zle. :) Poza tym i tak nie potrafie podkrecic tych pamieci bez artifactow, napisz moze czy tobie sie udaje i do jakies czestotliwosci dochodzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Nie zrobiłeś backup'u ?? 8O No nie, nie chcialo mi sie i teraz tego zaluje, kurde. :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ludzie!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak macie artefakty, to reklamujcie te przeklete karty albo zadajcie wymiany na inne (innego producenta). mialem tego hisa przez 2 dni i tyle wystarczylo zeby stwierdzic po raz juz chyba tysieczny, ze niemarkowa karta (obojetnie radek czy geforce) to wielka kupa gowna!!! to mi jednak nie wystarczylo i musualem sobie kupic jeszcze prolinka na gf4 mx. nie to, zebym byl zupelnie niezadowolony, ale do konca szczesliwy tez nie jestem. mam z nia co prawda tylko niewielkie problemy (slabe podkrecanie :mrgren: ) ale z geforcem ddr creativa i gf2 ti od msi nie mialem ZADNYCH !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...