Skocz do zawartości
Barbicha

Problemik z Radeon 7500

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wybralem PAL bo taki mam Tv <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> tylko to obsluzy  :(  ale  z tego co sie orientuje to NTSC jest lepszy jezeki twoj Tv to obluguje to wybiez jego.

A widzisz ja tez wybralem na pocztaku PAL, bo wiem ze w domu narazie nie ma telewizorka NTSC, tylko myslalem ze moze PAL- M PAL 60 albo cos, ale skoro piszez ze tylko PAL to w porzadku. Jakbys mogl to napisz jeszcze czy masz zaznaczone opcje CRT ON i TV ON, mam nadzieje ze bedzie to moje ostatnie pytanie. Acha niesety moje pamieci sa 4ns, wiec maja blizej do Gibabyta niz do His, to dobrz i to zle. :) Poza tym i tak nie potrafie podkrecic tych pamieci bez artifactow, napisz moze czy tobie sie udaje i do jakies czestotliwosci dochodzisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Nie zrobiłeś backup'u ?? 8O

No nie, nie chcialo mi sie i teraz tego zaluje, kurde. :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ludzie!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak macie artefakty, to reklamujcie te przeklete karty albo zadajcie wymiany na inne (innego producenta). mialem tego hisa przez 2 dni i tyle wystarczylo zeby stwierdzic po raz juz chyba tysieczny, ze niemarkowa karta (obojetnie radek czy geforce) to wielka kupa gowna!!! to mi jednak nie wystarczylo i musualem sobie kupic jeszcze prolinka na gf4 mx. nie to, zebym byl zupelnie niezadowolony, ale do konca szczesliwy tez nie jestem. mam z nia co prawda tylko niewielkie problemy (slabe podkrecanie :mrgren: ) ale z geforcem ddr creativa i gf2 ti od msi nie mialem ZADNYCH !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...