yuri Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 no właśnie a najłatwiej się przychrzanić do firmy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 no właśnie a najłatwiej się przychrzanić do firmy :D Nie chciałem już nic dalej się odzywać bo stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu. Prolink rulezzz!!! :twisted: :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 no właśnie a najłatwiej się przychrzanić do firmy :D Nie chciałem już nic dalej się odzywać bo stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu. Prolink rulezzz!!! :twisted: :twisted: 8) Święta prawda panie :D !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 no właśnie a najłatwiej się przychrzanić do firmy :D Nie chciałem już nic dalej się odzywać bo stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu. Prolink rulezzz!!! :twisted: :twisted: 8) Święta prawda panie :D !!!!! A tak na marginesie to Miro.z ile masz punkatsów w 3dmarku 2001(nie se)???? U mnie jest 7268 na windzie xp i detkach 40.41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 no właśnie a najłatwiej się przychrzanić do firmy :D Nie chciałem już nic dalej się odzywać bo stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu. Prolink rulezzz!!! :twisted: :twisted: 8) Święta prawda panie :D !!!!! A tak na marginesie to Miro.z ile masz punkatsów w 3dmarku 2001(nie se)???? U mnie jest 7268 na windzie xp i detkach 40.41 Mam tylko 3DMarka2001se i po uaktywnieniu Fast Writes mam 7004 na detkach 30.82Po przeinstalowaniu na detki 40.41 zrobiło mi sie 7399 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mam tylko 3DMarka2001se i po uaktywnieniu Fast Writes mam 7004 na detkach 30.82Po przeinstalowaniu na detki 40.41 zrobiło mi sie 7399 hmm... to ty miales wiekszy wzrost u mnie z 7144 zrobilo sie tyle ile napisalem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...