Luk9 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Czy może mi ktoś podać gdzie można by znaleś jakiś bios do Shuttle AK32VN który nadawał by się do o/c oryginalne są kitowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus19 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 hmmmm ja wiem www.shuttle.com tam mazwszystkie biosy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Chyba nie ma do tych plyt innych biosow niz oryginalne ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mam ten sam problem :) i raczej nie udało mi się wygżebać innego niż orginalny. Mam teraz wgranego v.06 ale ponoc najlepszy jest pierwszy ponieważ w nim była możliwość zmiany napięcia na procku. Jak byś znalazł jakis ciekawy bios to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...