Celek15 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam co moze byc przyczyna tego ze gdy wlaczam kompa musze go 2x zresetowac bo pokazuje sie blue screen i reset albo jak pisze Zapraszamy i tez reset? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolciak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Za mało prądu dla proca to standardowe objawy. Zwiększ mu Vcore albo zjedz na 2500+. Zasilacz ok. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 było ze 100 razy zasiłka vcore> vdimm> albo pamiatki nie wyrabiają !!! warto czsami kliknąć na szukaj !!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 to bedzie albo za male Vcore albo ram nie ciagnie 400MHz trodno powiedziec bo nie podales co to za ram Ale zwieksz Vcore jesli to nie pomoze to wtedy pokombinuj z pamiatkami luzniejsze taimingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zapuść sobie memorygold i wszystko będzie jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Pamiatki mam noname napiecie troche podnioslem i jest lepiej ale tak samo bylo ze stara plyta ASrockiem k7s8x tez sie resetowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No dobra ja juz nie mam sil parawie caly czas jest tak samo zmienialem juz wielokrotnie napiecie procka pamieci i nic wkladalem raz jedna kosc raz druga i tez nic aha w Aidzie jak mialem wlozone dwie kosci czyli 2x256 mb to mialem duzo gorsze wyniki niz mam przy jednej kosci ? Aha wszystko sie zaczelo jak dokupilem jedna kosc no name 512 moze ta kosc cos spieprzyla teraz mam ja wyjeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...