R@F@L Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nie wiem co o tym myslec: po 1h 30min test sie zatrzymal i na dole ekranu cos tam pisalo. Nie dalo nic sie zrobic tylko trza bylo rozpoczac test od nowa. Potem chodził 2h i nic nie wyskoczyło Wedlug mnie to chyba jak cos jest nie tak z kostka to powinien sie w tym samym momencie zatrzymac a to nadal chodziło. Potem pusciłem All Test i tak przez 7h sobie chodził i nie zgłosił żadnych błędów. zy pamiec jest uszkodzona ?? skoro za 1 razem wywalił błąd a potem juz wcale ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Może są to skoki napięcia vdimm? Popróbuj inne sloty. A pozatym potestuj goldmemem, który jest dużo bardziej "czuły". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 napiecie wacha sie miedzy 2,62 a 2,64 v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a tego goldmemory uzywacie darmowej wersji? bo ona ma tylko ten quick test, oplaca sie zalatwiac pelna wersje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Polecam Windows Memory Diagnostic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 czytałem na sieci i też mi to kumpel powiedział ze sklepu komputerowego ze goldmemory urzywa kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 memtest ssie goldmem jest lepszy .. czulszy i bardziej dokladny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 tylko gold memory i styknie darmowy ma pełen test !!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...