BaaB Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam, Mam płytkę asusa A7V8X-X i jest tak nie czyta mi systemu z hdd tylko z napędu. Przestawiałem w biosie rózne opcje i za każdym razem to samo. Po odłączeniu napędu, normalnie uruchamia z hdd. JEżeli ktoś posiada tą płytę proszę mi powiedzieć jak jest ustawione w biosie Boot menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 przestaw zworke napedu na slave, hdd na master, w biosie ustaw bootowanie z hdd 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaaB Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A potem jak zrobić jak wrzucę drugi napęd ??? Ale tego jeszcze nie próbowałem... Nikt nie ma tej płyty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Masz na plycie 2 kontrolery do jednego podlacz sam hdd (zworka na masterze) 1 kanal jest z niebieskiego tworzywa. A na drugim wrzuc np nagrywarke (master---->>zworka ) i np dvd-rom (slave) i ot cala filozofia!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...