Kamien_666 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Nie moge wejsc w ustawienia, podczas pruby wejscia wyskakuje mi komunikat "you have insufficient privileges to complete this operation". Prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Proste Zmiany moze robic tylko admin, a ty probujesz na zwykłym koncie cos pozmieniac Tez ten problem mialem u siostry, gdzies po drodze wlazło hasło i nie mogłem sie pożniej z jej konta wbic, kombinowałem, ale nic nie wymysliłem, w koncu jako admin odinstalowałem to i zainstalowałem darmowy prosty firewall Komunikat dosłownie mowi, ze nie masz odpowiednich uprawnień - wniosek wyciągnij sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamien_666 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ale ja jestem zalogowany jako admin i dalej nie dziala (ps mam tylko jeden profil adminowski) please help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...