ashgan Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wiec po instalce tego systemy jakies dziwne rzeczy sie dzieja.System jakby sie mrozil na kilkanascie sekund i pozniej chodzil normalnie.A gdy chce dac na zarzadzanie dyskami to nastepuje zwis.Hmm moze jakies dodatkowe stery do sata trzeba?Mam epoxa na kt600 i dysk jak w podpisie.Moze ktos sie z tym spotkal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 OO Stary, musze cie zmartwic. Niestety Epox na KT600 nie ma poprawnie zaiplementowanej obsługi SATA. Objawia sie wlasnie to tym, ze dyski 120 i powyzej po prostu nie wspolpracuja. Nie jest to wina WINA ;) a plyty. Swojego czasu musielismy wymieniac te plyty na NFORCE, takze kupa. Mozesz isc smialo do serwisu i zarzadac wymiany plyty, oczywiscie nie na kt600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rek_x Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 kiedy kupiłem epoxa 8KRAI tez mialem male problemy z obslugom dysku, po insalce XP-PRO z SP1 co jakis czas (1 w tygodniu) wyskakiwal mi niebieski ekran ze niby cos z dyskiem nietak ale kiedy zaktualizowalem biosa problem zniknol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...