Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam ibm-a 46gb no i mam znim kozacki problem... cos mi sie znim walilo niedawal sie zeskanowac pod winshitem 98se to go skannolem pod xp u kumpla.... zeskanowal sie niby ale to w sumie nic nie dalo potem udalo mi sie go pod 98se zeskanowac niby naprawil bledy ale nie do konca... miejsce sie skonczylo i narobil 2.5 gb smieci pokasowalem to... potem patrze a tu praktycznie kazdy plik poucinany wiekszosc mp3 trwa pare sec... w sumie jak go wczesniej odpalalem tez bylo podobnie ale nie na taka skale o_O no i moje pytanie brzmi czy da rade jakos nareperowac te pliki... ja o tym kompletnie niemam pojecia bo nigdy nic takiego mi sie nie przytrafilo... moze ktos z was bedzie wiedzial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 IBM'y maja to do siebie, ze padaja (w 98 roku 99% wrocilo do producenta) zrob total format, postaw system, jakis program do naprawy dyskow Norton DiskDoctor itp. Jesli nic sie nie zmieni oddaj na gwarancje - moj 3x byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 to jest model z 2000r nie ta trefna seria z ukrainy czy skads:) dysk dziala tylko ze przez niewiem skoki napiecia albo zwalona tasme poucinal pliki... i do tego w tym samym momencie padla mi baracuda bios ja wykrywa f disk tez tylko pisze ze format plikow sie zmienil lol i win juz jej nie widzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 to jest model z 2000r nie ta trefna seria z ukrainy czy skads:) dysk dziala tylko ze przez niewiem skoki napiecia albo zwalona tasme poucinal pliki... i do tego w tym samym momencie padla mi baracuda bios ja wykrywa f disk tez tylko pisze ze format plikow sie zmienil lol i win juz jej nie widzi....zqalona byla z wegier :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 to jest model z 2000r nie ta trefna seria z ukrainy czy skads:) dysk dziala tylko ze przez niewiem skoki napiecia albo zwalona tasme poucinal pliki... i do tego w tym samym momencie padla mi baracuda bios ja wykrywa f disk tez tylko pisze ze format plikow sie zmienil lol i win juz jej nie widzi....zqalona byla z wegier :lol:jedna i ta sama wiocha:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...