mic_s Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mam takie małe pytanko: Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem płyty ECS K7S5A. W dokumentacji stoi jak byk, że obsługuje ona proce: Duron 550-950 i Athlon 650-1400. I z tym związane jest moje pytanie, czy aby na pewno ta płyta nie może obsłużyć szybszych Duronów??? np. 1300Mhz. O ile mnie pamięć nie myli gdzieś na necie spotkałem taki zestaw, ale nie jestem pewien. No bo w gruncie rzeczy Duron i Athlon( Thunderbird) niczym szczególnym się nie różnią, więc dlaczego by nie miał chodzić z tą płytą Duron 1,3 Ghz??? Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie tej kwestii!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 tutaj powinieneś znaleźc wszystko co cie interesuje http://www.k7s5a.prv.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Wielkie dzięki! Teraz już wiem :P :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mam takie małe pytanko: Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem płyty ECS K7S5A. W dokumentacji stoi jak byk, że obsługuje ona proce: Duron 550-950 i Athlon 650-1400. I z tym związane jest moje pytanie, czy aby na pewno ta płyta nie może obsłużyć szybszych Duronów??? np. 1300Mhz. O ile mnie pamięć nie myli gdzieś na necie spotkałem taki zestaw, ale nie jestem pewien. No bo w gruncie rzeczy Duron i Athlon( Thunderbird) niczym szczególnym się nie różnią, więc dlaczego by nie miał chodzić z tą płytą Duron 1,3 Ghz??? Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie tej kwestii!! Odpowiedź jest tutaj: http://www.ecsusa.com/ecsusa/www.ecs.com.t...port/cpu_k7.htm Oczywiście obsłuży zarówno Durony z serii MORGAN (1000 i w górę) oraz Athlony XP. Dokumentacja była drukowana, jak świat jeszcze nie wiedział o istnieniu tychże stąd taka informacja - niema co się nią kierować w przypadku jakiejkolwiek płyty głównej, a większość producentów (w tym ECS) na swoich stronach podaje takie informacje na bieżąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...