n1ghtm4re Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam. Na poczatku tak, podzielilem dysk na partycje dla Win98 i WinXp oraz na Linuxa. oczywiscie wszystie partycje zrobilem partition magic'em pod XP. Zainstalowalem Linuxa, wszystko pieknie ladnie, po czym gdy chcialem przesiasc sie na WinXP, nie uruchomil sie :/ Zainstalowalem jeszcze raz XP, ale nie wszystkie gry mi pod nim dzialaly wiec pomyslalem ze zrobie format c, zainstaluje Win98 i problem z glowy. Na poczatku tak bylo, ale po instalacji Win98, okazalo sie ze nie mam glosu, instalowalem setki tysiecy razy wszystkie dostepne mi sterowniki, formatowalem, przeinstalowywalem i nadal nic. Moze ktos mi opisze w punktach krok po kroku co mam zrobic zeby miec Win98, WinXP i Linuxa ;] Chociaz z Linuxem to nie trzeba. Ale z tymi smiesznymi Windowsami jak mam sobie poradzic skoro instaluje jeden to nie ma drugiego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wywal wszystkie partycje zrób 1-Win98-FAT32,2-WINXP-FAt32,3-Lunux native,4-linux swap Instalu w kolejności win98-winXP--linux(jego bootmanager w MBR musi być ,miałem kiedys te wszyskie sysy na dysku i działał kazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 pingwinka ostatniego, ale do xp moze byc partycja ntfs, swap'a musisz tez odpowiednio ustawic zeby za maly nie byl. RedHat'a mam na juornalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1ghtm4re Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tak wlasnie zrobilem, mam juz 98 i XP. teraz czekam na Linuxa RH Fedora, bo ten 9.0 to taki shit, najgorszy chyba ze wszystkich Linux'ow akie widzialem. A tak propo XP to sam sobie zrobil partycje :] Dzieki wielkie za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...