slavomir Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Duzo osob na tym forum mowi, ze Hynixy sa lepsze od Kingstonow. Polecane sa tez do o/c. Jednak ich cena zbytnio sie nie rozni, w czym tkwi ich "fenomen"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McScr@by Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 IMO w potencialnych możliwościach OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jnk Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 a ja mam pytanie czy warto brac te pamieci? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29711588 moja plyta to ecs k7s5a, planuje niewielkie oc, fsb max na 150 czyli o ich czestotliwosc nie mam sie co martwic, niepokoi mnie jednak niska cena, co mi radzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 jnk ja bym bral ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...