in-human-nation Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 HI mam Caviarka 20 GB (WD200BB) jakieś 3 miechy temu podczas pracy zwiesił mi się komp , po resecie dysk nie mógł się już zestartować.... zajrzałem więc na nieego przez Partition magic, z 3 partycji jako działające widział tylko 2 , próbowałem usunać wszystkie partycje , niestety tej złej nie dało rady .. wyskakiwał błąd CRC .. to samo miałem przy próbie formatowania jej ... , ostatnio spróbowałem coś zrobić z tą partycją w Norton Disk Doctotr , ale jeszcze zanim rozpoczą się proces diagnostyki wyskakiwał błąd: Unable to access drive :F The volume does not contain a recognized file system. i teraz nie mam pojęcia czym jeszcze spróbować ugryźć tą partycje, by jednak dało się ją usunąć .. ! :( HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 a porgram do formatowania <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> od maxtora !! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...