doctor1 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam Zastanawiam sie jaki mam wkoncu procesor jest to athlonXP 2000+ i w karcie gwarancyjnej mam napisane thorton a w programiku CPU-Z wyswietla thoroughbred nie wiem czy jest miedzy nimi jakas roznica i jak mam dojsc jaki mam procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Musisz zobaczyć, czy masz długie jądro, czy krótkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jeśli chodzi o różnice to taka, że z thortona można zrobić bartona, a z Tbreda nie. Jeśli nie znasz się jakie jądro ma procek to zobacz na czarną naklejkę (pierwszy ciąg znaków) : ->Tbred ma AXDA ->Thorton ma AXDC Czyli jeśli masz Tbreda to powinno to wyglądać mniejwięcej tak : AXDA2000xxxx (napięcie, obudowa jądra ...itd..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...