erio Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Witam ... mam taki problem ... wlasnie dzisiaj oddalem moje ati 9000 do servisu i dali mi zastepcze kyro 1 ... glowny problem z karta to to ze nie chcialo mi sie wlaczyc fast write ..... w biosie jest wlaczone .... ale jak za pomoca wpcredit sprawdzam to jest wylaczone ... jak wlacze w wpcredicie to od razu myszka staje i jeden totalny zwis ... via4in 1 mam najnowsze ... teraz probuje starszych ...(jak nadinstaluje starsze to sie nadpiszą ??) i tez to nic nie daje :((((( nie wiem co jes grane ... macie jakies pomysły ludzie ? aha teraz chce jechac po moje ati 9000 bo na kyro tez fast write nie chce dzialac to samo sie dzieje ;((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ja też musiałem wyłączyć. Z włączonym wydajność mojego radka jest równa GF2Ti. Nie wiem o co biega? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Dlatego firma nvidia jeszcze dlugo bedzie goscic w naszych komputerach. Dobre karty to nie wszystko. Bez sterownikow o supportu w necie nawet najlepsza karta jest niczym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 i tu się muszę z Kaeres-em zgodzić. Po kilkunastu godzinach walki doprowadziłem ATI do dobrego poziomu - jestem bardzo zadwolony , jednak ktoś bez doświadczenia kupując kartę od ATI będzie bardzo rozczarowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Dlatego firma nvidia jeszcze dlugo bedzie goscic w naszych komputerach. Dobre karty to nie wszystko. Bez sterownikow o supportu w necie nawet najlepsza karta jest niczym. nie podejrzewałem że się kiedyś z tobą zgodzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 panowie ... ale ja nie mam problemu z ati tylko z fast write na epoxsie 8kha !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 panowie ... ale ja nie mam problemu z ati tylko z fast write na epoxsie 8kha !!!!!To pomyliles urzadzenia oddajac do reklamacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a formatowałeś dyzia??? to może być problem natury software - owej. ja już tak mam, że przed wywaleniem sprzetu na serwis testuje go na czystym systemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a formatowałeś dyzia??? to może być problem natury software - owej. ja już tak mam, że przed wywaleniem sprzetu na serwis testuje go na czystym systemie. wlasnie problem pojawil sie po formacie dyzia ... mailem dudnia 1.2@1.33 i kupilem Athlona 1600 , format c: i wtedy si eproblem pojawil ........ ja patrze a fast write sie nie wlacza ... (a na gf256ddr sie wlacza .....) co jest wszystkie ati tak maja czy tylko moj byl walniety ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...