Skocz do zawartości
erio

Fast write ati 9000 kyro Kt266 8KHA problem !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... mam taki problem ... wlasnie dzisiaj oddalem moje ati 9000 do servisu i dali mi zastepcze kyro 1 ... glowny problem z karta to to ze nie chcialo mi sie wlaczyc fast write .....

w biosie jest wlaczone .... ale jak za pomoca wpcredit sprawdzam to jest wylaczone ... jak wlacze w wpcredicie to od razu myszka staje i jeden totalny zwis ... via4in 1 mam najnowsze ... teraz probuje starszych ...(jak nadinstaluje starsze to sie nadpiszą ??) i tez to nic nie daje :((((( nie wiem co jes grane ... macie jakies pomysły ludzie ?

aha teraz chce jechac po moje ati 9000 bo na kyro tez fast write nie chce dzialac to samo sie dzieje ;(((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu się muszę z Kaeres-em zgodzić. Po kilkunastu godzinach walki doprowadziłem ATI do dobrego poziomu - jestem bardzo zadwolony , jednak ktoś bez doświadczenia kupując kartę od ATI będzie bardzo rozczarowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego firma nvidia jeszcze dlugo bedzie goscic w naszych komputerach.

Dobre karty to nie wszystko. Bez sterownikow o supportu w necie nawet najlepsza karta jest niczym.

nie podejrzewałem że się kiedyś z tobą zgodzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a formatowałeś dyzia??? to może być problem natury software - owej. ja już tak mam, że przed wywaleniem sprzetu na serwis testuje go na czystym systemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a formatowałeś dyzia??? to może być problem natury software - owej. ja już tak mam, że przed wywaleniem sprzetu na serwis testuje go na czystym systemie.

wlasnie problem pojawil sie po formacie dyzia ... mailem dudnia 1.2@1.33 i kupilem Athlona 1600 , format c: i wtedy si eproblem pojawil ........ ja patrze a fast write sie nie wlacza ... (a na gf256ddr sie wlacza .....) co jest wszystkie ati tak maja czy tylko moj byl walniety ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...