NoBeLiS Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A więc - moja płyta jest dość stara i nie wiem na jaką wymienić ani czy wogóle ją wymieniać ponieważ jestem zainteresowany kupnem P4. Moja płyta główna to - ECS P6ISA i815 FC ATX , procesor to intel cel 800 . Pamięć to 256 MB SDram a obecna karta Graficzna to GF 2 MX-400 32 MB . Czy muszę zmienić płytę główną jeżeli chcę Pentium 4? Jeżeli tak to jaka płyta główna była by najwydajniejsza i najlepsza , przedział 300-500zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 powaznie bardzo powaznie zmien tytol topica ( i przeczytaj regulamin) . po 2 to zobacz sobie chocby w manualu lub na stronie producenta czy twoje mobo obsluzy p4 :lol: po 3 szukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Abit IC7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nie zapomnij jescze ram kupic DDR :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Abit ic7/is7 no i ram oczywiscie-ddr musi byc Pozdr.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Brutalnie mowiac,to trzeba bedzie wszystko zmienic. Ja przez pare godzin musialem pracowac na swoim P4 z TNT2 (ten GF2MX duzo szybszy nie jest) i bede to pamietac do konca zycia ;) Szkoda kasy na upgrade jezeli wstawisz w agp taki zlom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Vasago - ja czasami pracuje z GF2MX - do pracy nie ma żadnego znaczenia - chyba że pracujesz w trybie 3D ze hardwarowym renderingiem to wtedy nie ma roznicy a do 2D/filmow w zupełności wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 U mnie na TNT pod XP nawet filmy skakaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 powaznie bardzo powaznie zmien tytol topica ( i przeczytaj regulamin) . po 2 to zobacz sobie chocby w manualu lub na stronie producenta czy twoje mobo obsluzy p4 :lol: po 3 szukaj! Nobelis na przyszlosc przeczytaj regulamin:))).Tylko i wylacznie an tym zyskasz. Napisane jest zeby w temacie zawierac jak najwiecej dokladnych informacji przedstawiajacych zarys problemu co ulatwi to w przyszlosci zycie innym userom majacym podobny problem. Pozdrawiam. :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 powaznie bardzo powaznie zmien tytol topica ( i przeczytaj regulamin) . po 2 to zobacz sobie chocby w manualu lub na stronie producenta czy twoje mobo obsluzy p4 :lol: po 3 szukaj! Nobelis na przyszlosc przeczytaj regulamin:))).Tylko i wylacznie an tym zyskasz. Napisane jest zeby w temacie zawierac jak najwiecej dokladnych informacji przedstawiajacych zarys problemu co ulatwi to w przyszlosci zycie innym userom majacym podobny problem. Pozdrawiam. :))) ja nie trawie takich postow jak juz LPC o tym pisal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...