Skocz do zawartości
NoBeLiS

MAM POWAŻNE BARDZO POWAZNE PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A więc - moja płyta jest dość stara i nie wiem na jaką wymienić ani czy wogóle ją wymieniać ponieważ jestem zainteresowany kupnem P4.

Moja płyta główna to - ECS P6ISA i815 FC ATX , procesor to intel cel 800 . Pamięć to 256 MB SDram a obecna karta Graficzna to GF 2 MX-400 32 MB .

Czy muszę zmienić płytę główną jeżeli chcę Pentium 4?

Jeżeli tak to jaka płyta główna była by najwydajniejsza i najlepsza , przedział 300-500zł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brutalnie mowiac,to trzeba bedzie wszystko zmienic. Ja przez pare godzin musialem pracowac na swoim P4 z TNT2 (ten GF2MX duzo szybszy nie jest) i bede to pamietac do konca zycia ;) Szkoda kasy na upgrade jezeli wstawisz w agp taki zlom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powaznie  bardzo powaznie zmien tytol topica (  i przeczytaj regulamin) .  

po 2 to zobacz sobie chocby  w manualu  lub na stronie producenta czy  twoje mobo obsluzy p4 :lol:

po 3  szukaj!

Nobelis na przyszlosc przeczytaj regulamin:))).Tylko i wylacznie an tym zyskasz.

Napisane jest zeby w temacie zawierac jak najwiecej dokladnych informacji przedstawiajacych zarys problemu co ulatwi to w przyszlosci zycie innym userom majacym podobny problem.

Pozdrawiam. :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powaznie  bardzo powaznie zmien tytol topica (  i przeczytaj regulamin) .  

po 2 to zobacz sobie chocby  w manualu  lub na stronie producenta czy  twoje mobo obsluzy p4 :lol:

po 3  szukaj!

Nobelis na przyszlosc przeczytaj regulamin:))).Tylko i wylacznie an tym zyskasz.

Napisane jest zeby w temacie zawierac jak najwiecej dokladnych informacji przedstawiajacych zarys problemu co ulatwi to w przyszlosci zycie innym userom majacym podobny problem.

Pozdrawiam. :)))

ja nie trawie takich postow jak juz LPC o tym pisal :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi