Zielik Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam pytanie chce kupic dobre glosniki tylko nie wiem jakie moge wydac max do 200zl - 300zl co proponujecie ?? P.S chcial bym kupic zestwa posiadajac wiecej nish 3 glosniki np,6 - 7 acha i jeszce jedno mam karte Avance AC'97 Audio i czy z ta karta bedze mogl miec dzwiek przestrzenny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 299zł w MediaMarkt -> Logitech z-640 (5+1) kup kartę dźwiękową bo na AC97 to one nie pograją za bardzo będziesz miał obsługę wsystkich głośników, ale jest to raczej pseudo obsługa dopiero audigy lub live pozwolą Ci się cieszyć dźwiękiem, a nie "dźwiękiem" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 takie karty troche drogie a czy mogla by byc Karta dźwiękowa Mint 6 kanałów 3D PCI BOX ??tutaj ospis http://www.vobis.pl/vsys/web/oferta/katalo...g?symbol=871428 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 takie karty troche drogie a czy mogla by byc Karta dźwiękowa Mint 6 kanałów 3D PCI BOX ??tutaj ospishttp://www.vobis.pl/vsys/web/oferta/katalog?symbol=871428zmienił stryjek siekierke na kijek;] zdecydowanie nie, bo niekiedy karta zintegrowana jest znacznie lepsza od takiego minta;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No dobra tylko ze wtedy ten zakup by mnie kosztowal okolo 500 zl 8O a chcial bym wydac do 300 zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 w tam, nie musisz kupować nowego live'a, za używke dasz 60-70zł, zresztą karta może poczekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ALe na tej karcie nie beda chyba mi dzialac glosniki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Creative Inspire P580 + SB Live! 5.1 BOX Kup sobię to za 370 zł, ale tam jest sb live i 6 głośników... A tamtą sprzedasz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...