wadim Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam, czy ktos testował juz athlonka 3000 XP mobile napiecie 1.65 W wydalne ciepło 72W. Zastanawiam sie nad kupnem. Fsb 266 z czego wynika ze mnoznik to 16.5!!!!! Ciekawe ile taki poleci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 chyba 1.65V kolego :wink: a czy ktos testowal to nie wiem , osobisice nie spotkalem sie na forum o tym mobilku , pogugluj moze cos znajdziesz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 chyba 1.65V kolego :wink: a czy ktos testowal to nie wiem , osobisice nie spotkalem sie na forum o tym mobilku , pogugluj moze cos znajdziesz 8)hehe no tak :) pomysliłem sie bo myslałem o watach a nie o voltach :) hmm no własnie i ja sie nie spotkałem ciekawi mnie na ile mi to codo moze pojsc czywarto płacic za nie 550 zł hmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swordfish Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A gdzie znalazłeś takie "cuś" za 550 zeta ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 mam pytanko, co z tego że ma mnożnik 16.5 ? Moim zdaniem sie nie opłaci bo pewnie, będzie się kręcił do wartości podbnych jak 2500 M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...