Johnny Krawężnik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam. Dziś kupiłem Radeona 9800PRO i jest taka dziwna rzecz w Doomie. Tzn., jak szybko poruszam myszką, to mi ekran jakby zaczyna "pływać" (w każdej rozdzielczości przy każdych detalach) - jakby część ekranu (może ze 2 cm) nie nadążała za resztą : Od czego to zalezy, o co w tym chodzi? Sterowniki, to DNA 2.7.4.7, a reszta, jak w podpisie. HELP ME PLEASE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Włącz v-sync problem zniknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mam to samo, tyle że mam radzia 8500pro, a gra w jakiej mi się to robi to cs, synchronizacja nie pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzięki, działa już wszystko dobrze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 w opengl opcjach w sterach mozna to nastawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 masz pewnie monitor LCD ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 masz pewnie monitor LCD ? :Deee... akurat u mnie na LCD wszystko w porządku :> nawet jeśli jest w 800x600... V-sync : ON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...