revo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jakiś czas temu dostałem laptopa Toshiba Satellite 2180CDT (AMD K6-II 475 Mhz, 64 MB Ram i HDD 4,3 GB). Teraz postanowiłem go upgrade'ować, tak, aby można było jeszcze coś z nim zrobić :) Dołożyłem już kość RAM'u (128MB), a teraz chcę sobie kupić nowego twardziela. Mam na oku dysk Samsung'a MP0402H 40GB 5400RPM 8MB cache i nie mam możliwości sprawdzenia czy dysk ten będzie pasował do mojego laptopa, a wydatek 380 zł na nie działający poprawnie dysk mi się nie kalkuluje :( Na stronie: http://www.getmemorynow.com/Products/1/Mod...94/default.aspx są akcesoria do mojego laptopa i występują tam nawet dyski 80 GB. Czy ktoś, kto zna się na laptopach może mi pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 jeśli ten dysk jest 2,5 cala :) a nie 3,5 jak normalne to będzie pasował pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Oczywiście, że jest 2,5" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 heh :) no to musi pasować jedynie nie wiem czy bios go połknie ale i na to jest rozwiązanie podłączenie do normalnego pcta :) i tam podzielisz go na partycje:) są przejściuwki 2,5---->3,5 cal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Posiadam taką przejściówkę, więc jak tylko zdobędę kasę to sobie kupię ten dysk 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...