Zziemniak Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie mam pytanie, w jakiej karcie z procesorem Radeon 9800 Se jest największe prawdopodobieństwo na to żeby odblokować 4 zablokowane potoki renderujące sterownikami od omegi(chodzi mi o producenta). A powiedzcie mi czy słyszeliście jak jest z tymi potokami w Palit Xpertvision (czy w niej da się odblokować te potoki. Ziemniak PS. Wiem że to powinno być w przykutym ale tam już jest a ja jutro muszę kupić tą kartę a tam mi nikt jeszcze nie odpowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie ma takiego prawdopodobieństwa. W każdej firmie takie egzemplarze trafiają się seriami i albo sie odblokowują albo nie (czasem tylko po włączeniu AA). Tak więc musisz liczyć na szczęście, ale szansa mała, bo sklepy przeważnie sprawdzają karty i jeśli się modują to sprzedają je jako modowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Moja jest oficjalnie NIEmodowalna... Format->Omegi->SpftMOD->Artefakty :( zrobiłem potem Format->Oryginalne stery z pudełka->na nie Omegi->SpftMOD->Brak artefaktów... 8x1 potoków, AA i AF działają poprawnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zziemniak Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam lipę bo te karty się już skończyły a na dostawę trzeba czekać a co oprócz PowerColora jest warte uwagi jaka firma. Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...