neo0813 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Mam problem zmieniłem FAT - a na NTSF - a i no i komp mi tak zwolnił że chce to spowrotem zmienić spowrotem na FAT 32 :!: :!: :cry: Ale nie wiem jak :!: :!: POMOCY :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 czeka cie formacik bo odwrotna operacja (NtFS na FAT32) jest niemożliwa :( :( :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 czeka cie formacik bo odwrotna operacja (NtFS na FAT32) jest niemożliwSmiem sie z toba niezgodzic. Partition magic (polecam najnowszy) i do dziela. Przed operacja musisz zwolnic nieco miejsca na partycjach. Konwersja 40-sto gigowego dysku zajela mniej niz 30 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Możliwe - juz dawno nie uzywałem PM , ale pierwsze słysze z tym NTFS 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 PM 8.0 potrafi zrobić taką konwersję - ale po zabiegu nie odinstalowuj PM. Kolega jakiś czas po takiej konwersji odinstalował PM i skończyło się to formatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo0813 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no dobra formacik ale jak to zrobic jak pod DOS - em nie widać wogule dysq ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Odpal instalatora z płyty wina xp lub 2k .Pokaże Ci partycje ,poswietlasz tą co chesz usunąc i naciskasz jakas literke (napisane) po czym tworzysz nową i formatujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hmm, dziwne z tym odinstalowalem PM 8.0, ja po konwersjie na FAT32 (ze wzgledu na linuxa) nie mam zadnych problemow, a minal juz okolo miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Może był to jakiś wyjątkowy przypadek ;-) - ale wg mnie lepiej na zimne dmuchać niż potem kombinować z odzyskiwaniem straconych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo0813 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 DZięki wszystkim za pomoc już wszystko wiem :lol: :D :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...