Babiczka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zainstalowalem system win xp pozniej wgralem update'y do windy (wszystkie)wgralem sterowniki catsy 4.7 czesto mialem niebieskie plansze (blad stop) w raporcie bylo napsiane ze to jest spowodowane z zlymi sterownikami .... wiec odinstalowalem je i wgralem OMEGI najnowesze z omegadrivers.com czy jakos tak przy instalacji wybralem opcje starsza ze zalecana jest dla wszystkoch kart cos takiego i ze sa wzorowane na catsach czy jakos tak jzu nie pamietam zeby nie skalmac ... no i git nie mam niebieskich plansz wszystko ok ale doom 3 nie dziala ... pisze ze error cos tam chyba cos z Open GL a i jak odpalam MU to wszystko na zielono i dziwne chodzi ;... ale Colin mi wrescie ruszyl bo na 4.7 nie chcial sie odpalic ... cs dobrze chodzi .. teraz nie wiem co zrobic :( odinstalowalem stery ati i omegi wszystko wywalilem i zainstalowalem omegi ale te ze dla graczy csa ale z bugami w nowych grach .... ale w programie everest wyswietla mi jakis nr i catsy 4.1 :C czy to sa omegi >?? :> prosze pomozcie mi bo juz 8 raz reinstalke windowsa robie :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nikt nie potrafi mi pomoc ?:C ehhh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Spróbuj tych http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-DOOM-H...27a-017086E.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ale fajnie piszesz :) non stop -jakies tam, ze cos tam <lol> zainstaluj caty 4.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hmmm sciagne te 4.8 i zobacze czy to cos pomoze narazie msuze przywrocic system czy jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hehe :) tylko format c: i na pusty dysk instalowac systemik, najlepiej linuksa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...