Skocz do zawartości
Babiczka

r9800pr0 i sterowniki... POMOCY!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowalem system win xp pozniej wgralem update'y do windy (wszystkie)wgralem sterowniki catsy 4.7 czesto mialem niebieskie plansze (blad stop) w raporcie bylo napsiane ze to jest spowodowane z zlymi sterownikami .... wiec odinstalowalem je i wgralem OMEGI najnowesze z omegadrivers.com czy jakos tak przy instalacji wybralem opcje starsza ze zalecana jest dla wszystkoch kart cos takiego i ze sa wzorowane na catsach czy jakos tak jzu nie pamietam zeby nie skalmac ... no i git nie mam niebieskich plansz wszystko ok ale doom 3 nie dziala ... pisze ze error cos tam chyba cos z Open GL a i jak odpalam MU to wszystko na zielono i dziwne chodzi ;... ale Colin mi wrescie ruszyl bo na 4.7 nie chcial sie odpalic ... cs dobrze chodzi .. teraz nie wiem co zrobic :( odinstalowalem stery ati i omegi wszystko wywalilem i zainstalowalem omegi ale te ze dla graczy csa ale z bugami w nowych grach .... ale w programie everest wyswietla mi jakis nr i catsy 4.1 :C czy to sa omegi >?? :> prosze pomozcie mi bo juz 8 raz reinstalke windowsa robie :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi