fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wszystkie parametry połaczenia poprawnie wpisane,p2p nie mam poblokowane , więc co może być przyczyną :evil: :evil: search nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 p2p nie mam poblokowaneJak ja kocham takie wyczerpujące wypowiedzi . Może napisz co masz na myśli pisząc "p2p nie mam poblokowane " ?? Tzn . że nie masz poblokowanych portów tak ?? że nie jesteś za natem ?? czy że masz przekierowane porty ?? Jak tak to jakie ? No i chyba naważniejesz jaką wersje masz tego Overneta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sory za niescisłość jestem za NAT-em, nie mam blokowanych ani przekierowanych portów , używam Overnet Pro v0.53a // ed2k,kaza,dc,torrent działają ,, APDEJT - zaczał działac,mozliwe ze to firewall blokował :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...